Aftale: Ny autorisationslov

3. april 2014. Der er behov for en mere moderne og fremtidssikret autorisationsordning for virksomheder på el-, vvs- og kloakinstallationsområdet med mindre detailregulering af virksomhederne. Det skal give virksomhederne større frihedsgrader og mere fleksibilitet med hensyn til at organisere det autorisationskrævende arbejde, samtidig med at det høje sikkerhedsniveau videreføres. Regeringen har med henblik herpå fremsat et lovforslag.

Aftale mellem regeringen (Socialdemokraterne og Radikale Venstre) og Venstre, Socialistisk Folkeparti og Liberal Alliance om lov om autorisation af virksomheder på el-, vvs- og kloakinstallationsområdet (L 35)

Tema
Hvad betyder udspillet Vækst og Udvikling i hele Danmark for regionerne?

Modernisering af planloven med mere frihed til kommunerne, billigere færgebilletter, fleksibel landsbyplanlægning, udvikling af turismen, bedre rammer for fødevare- og landbrugssektoren, statslige arbejdspladser i hele landet og udrulning af bredbånd til landdistrikterne. Det er blot nogle af de initiativer, der vil skabe vækst og udvikling i hele Danmark.