Departementet som arbejdsplads

De resultater, vi skaber i departementet, gør en forskel. Når vi skriver love, laver økonomiske analyser eller policy lægger vi vægt på kvalitet. Vi er stolte over at være en del af et ministerium med central betydning for virksomheder, borgere og den fremtidige vækst.

Som medarbejder i Erhvervsministeriets departement får du:

I Erhvervsministeriets departement tilbyder vi alle vores medarbejdere:

Hos os møder du en bred vifte af medarbejdere. Du kommer til at samarbejde med kontoruddannede,  jurister, økonomer, cand.scient.pol.’ere, historikere, antropologer og mange andre faggrupper. 

Så interesserer du dig for økonomi, politik og udvikling og regulering af erhvervslivet og den finansielle sektor, er vi klar til at læse din ansøgning og byde dig velkommen i Erhvervsministeriets departement. 

Sådan er det at arbejde i Erhvervsministeriet (video)

Områdernes arbejdsopgaver 

Tema
Hvad betyder udspillet Vækst og Udvikling i hele Danmark for regionerne?

Modernisering af planloven med mere frihed til kommunerne, billigere færgebilletter, fleksibel landsbyplanlægning, udvikling af turismen, bedre rammer for fødevare- og landbrugssektoren, statslige arbejdspladser i hele landet og udrulning af bredbånd til landdistrikterne. Det er blot nogle af de initiativer, der vil skabe vækst og udvikling i hele Danmark.