Pressemøde med Christian Prudhomme og Troels Lund Poulsen

Løbsdirektør for Tour de France, Christian Prudhomme mødes torsdag den 26. november med erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen for at drøfte Danmarks muligheder for at blive vært for Tour de France. Der er pressemøde torsdag kl. 18 i receptionen i Erhvervs- og Vækstministeriet, Slotsholmsgade.
Nyhed
25. november 2015

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen mødes med løbsdirektør for Tour de France, Christian Prudhomme, for at drøfte Danmarks bud på værtskabet for starten af Tour de France i 2018.

Der afholdes herefter et kort pressemøde – et doorstep – med løbsdirektør for Tour de France, Christian Prudhomme og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

Det finder sted:

Torsdag den 26. november kl. 18.00 

Receptionen  i Erhvervs- og Vækstministeriet, Slotsholmsgade 10. 

Medier bedes tilmelde sig til pressechef Kim Bové, tlf: 91 33 70 15, mail: kkb@evm.dk

Tema
Hvad betyder udspillet Vækst og Udvikling i hele Danmark for regionerne?

Modernisering af planloven med mere frihed til kommunerne, billigere færgebilletter, fleksibel landsbyplanlægning, udvikling af turismen, bedre rammer for fødevare- og landbrugssektoren, statslige arbejdspladser i hele landet og udrulning af bredbånd til landdistrikterne. Det er blot nogle af de initiativer, der vil skabe vækst og udvikling i hele Danmark.