Presseinvitation: Regeringen løfter sløret for nye kystbeskyttelsesinitiativer

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, erhvervsminister Brian Mikkelsen og energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt præsenterer regeringens nye initiativer på kystbeskyttelsesområdet.
Pressemeddelelse
15. august 2017

Torsdag den 17. august 2017 kl. 10.30 løfter regeringen sløret for, hvilke nye initiativer regeringen foreslår på kystbeskyttelses- og klimatilpasningsområdet som en del af finansloven for 2018.

De nye initiativer vil supplere den aftale, som regeringen og Kommunernes Landsforening blev enige om den 1. juni 2017 og som skal sikre hurtigere og mindre bureaukratisk kystbeskyttelse. Med den overtager kommunerne retten til at afgøre kystbeskyttelsessager fra staten, og samtidig får borgerne flere muligheder for hård kystbeskyttelse.

Tid:

Torsdag den 17. august 2017 kl. 10.30-11.30

Mødested og parkering:

Nærmeste GPS-adresse: Frieslandsvej, 2791 Dragør. For enden af vejen står en rød port. Herfra vil medarbejdere fra Naturstyrelsen vise vej. Kort og pressemeddelelse på mfvm.dk.

Yderligere oplysninger:

Pressesekretær Malene Kristensen, Miljø- og Fødevareministeriet, tlf.: 22 13 08 34, e-mail: malek@mfvm.dk 

Presserådgiver i Erhvervsministeriet Rasmus Holm Thomsen, tlf. 91 39 94 55, e-mail: rht@em.dk

Pressechef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Jesper Caruso, tlf. 41 72 91 84, e-mail: jesca@efkm.dk.

For vejvisning: Naturvejleder Jes Aagaard, Naturstyrelsen, tlf.: 23 73 02 61, e-mail: jaa@nst.dk

Tema
Hvad betyder udspillet Vækst og Udvikling i hele Danmark for regionerne?

Modernisering af planloven med mere frihed til kommunerne, billigere færgebilletter, fleksibel landsbyplanlægning, udvikling af turismen, bedre rammer for fødevare- og landbrugssektoren, statslige arbejdspladser i hele landet og udrulning af bredbånd til landdistrikterne. Det er blot nogle af de initiativer, der vil skabe vækst og udvikling i hele Danmark.