Brian Mikkelsen præsenterer FinTech-initiativer

Regeringen fik før sommerferien Folketingets tilslutning til, at Finanstilsynet allerede fra i år får øgede ressourcer til at styrke arbejdet med FinTech. Der igangsættes derfor nu fem initiativer i Finanstilsynet, der skal gøre det lettere for FinTech-iværksættere at komme i gang i Danmark og gøre det lettere at anvende ny teknologi på det finansielle område. De første initiativer skydes i gang allerede fra den 1. oktober 2017.
Pressemeddelelse
21. september 2017

Erhvervsminister Brian Mikkelsen udtaler:

”Regeringen ønsker at gøre det nemmere for finansielle iværksættere at komme i gang og at gøre det mere attraktivt at være FinTech-iværksætter i Danmark. Etableringen af FinTech-initiativerne i Finanstilsynet vil være en mærkbar hjælp til at navigere i den finansielle lovgivning for de digitale iværksættere og vil gøre det lettere og mere attraktivt at etablere sig som FinTech-virksomhed i Danmark.

Initiativerne skal sikre, at Finanstilsynet er en moderne, åben og teknologiparat tilsynsmyndighed, der understøtter vækst og innovation. Det vil være til glæde for alle de virksomheder, som ønsker at etablere sig i Danmark".

De fem FinTech-initiativer i Finanstilsynet

Kontaktperson i Erhvervsministeriet: Lars Erik Skovgaard, tlf.: 91 33 70 17, las@em.dkTema
Hvad betyder udspillet Vækst og Udvikling i hele Danmark for regionerne?

Modernisering af planloven med mere frihed til kommunerne, billigere færgebilletter, fleksibel landsbyplanlægning, udvikling af turismen, bedre rammer for fødevare- og landbrugssektoren, statslige arbejdspladser i hele landet og udrulning af bredbånd til landdistrikterne. Det er blot nogle af de initiativer, der vil skabe vækst og udvikling i hele Danmark.