Doorstep om indledende forhandlinger af Erhvervs- og Iværksætterinitiativer

I dag, torsdag den 5. oktober indleder regeringen forhandlingerne af Erhvervs- og Iværksætterinitiativerne. I den forbindelse er pressen velkommen til et kort doorstep kl. 11.55 i Erhvervsministeriet.
Pressemeddelelse
5. oktober 2017

Det skal være nemmere for danske virksomheder at vokse sig store. Og flere danskere skal investere i fremtidens danske erhvervssucceser. Det er baggrunden for, at regeringen i august fremlagde 22 initiativer i erhvervs- og iværksætterudspillet Sammen om fremtidens virksomheder

Derfor mødes erhvervsminister Brian Mikkelsen, skatteminister, Karsten Lauritzen og økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll med Dansk Folkeparti til de første forhandlinger om erhvervs- og iværksætterinitiativerne.

I forbindelse med forhandlingerne er pressen velkommen ved et kort doorstep torsdag d. 5. oktober kl 11.55 i Erhvervsministeriet.

For yderligere oplysninger: Pressechef, René Gyldensten, Erhvervsministeriet: rgy@em.dk / Telefon: 91 33 70 15

Tema
Hvad betyder udspillet Vækst og Udvikling i hele Danmark for regionerne?

Modernisering af planloven med mere frihed til kommunerne, billigere færgebilletter, fleksibel landsbyplanlægning, udvikling af turismen, bedre rammer for fødevare- og landbrugssektoren, statslige arbejdspladser i hele landet og udrulning af bredbånd til landdistrikterne. Det er blot nogle af de initiativer, der vil skabe vækst og udvikling i hele Danmark.