Fra styrelse til departement

Thomas Damgaard kommer fra Erhvervsstyrelsen og er nu ansat i departementet. Thomas rokerede til en stilling tættere på det politiske niveau.

Thomas Damgaard

- Jeg havde arbejdet i Erhvervsstyrelsen i 2 ½ år og overvejede på det tidspunkt muligheden for at komme ind forbi departementet, fortæller Thomas. Det var primært ud fra et ønske om at prøve kræfter med opgaver endnu tættere på det politiske niveau og få de metoder og processer, der er en del af ministerbetjeningen, helt ind under huden.  

- Da jeg var ansat i styrelsen, havde jeg en løbende dialog og sparring med min kontorchef om karriereudvikling, herunder muligheden for at rokere til departementet. Og da muligheden opstod i juni i form af en ledig stilling i område 2 så faldt mit skifte ind til departementet hurtigt på plads. Det passede så med, at jeg kunne starte umiddelbart efter sommerferieperioden, hvilket også gav tid til en god afvikling af opgaverne ude i styrelsen.

I Erhvervsstyrelsen arbejdede Thomas i et par år primært med handelspolitik og sanktioner. I departementet skal han arbejde internationale vækstvilkår med fokus på industripolitik samt diverse andre sager, herunder Healthcare Danmark.

Tema