Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Alexander Brix

""

Alex, som han bliver kaldt, har arbejdet i ministeriet siden den 20. februar 2012. Han har et flexjob, fordi en sygdom i hans ben gør, at han ikke kan klare fuldtid.

Når man ringer til Erhvervsministeriets hovednummer, er det som oftest en venlig mandestemme, man får i røret. Den tilhører Alexander Brix. Han kan sætte dig i forbindelse med den rette medarbejder, for han er specialist i, hvem der arbejder med landdistriktspolitik, enklere regler for danske virksomheder, Teknologipagten eller lovgivning af de finansielle markeder. For nu bare at nævne nogle få af de opgaver, der bliver arbejdet med i Erhvervsministeriets departement. 

Alex, som han bliver kaldt, har arbejdet i ministeriet siden februar 2012. Han har et flexjob, fordi en sygdom i hans ben gør, at han kan klare fuldtid. 

"Ministeriet er en virkelig en god arbejdsplads. Folk er så søde og hjælpsomme, hvis der er brug for det. Men man kan også tage pis på hinanden, og det er med til at gøre hverdagen endnu sjovere", siger Alex. "Mine opgaver er spændende og gør, at jeg føler mig vigtig."