Mette Sloth Hedegaard, direktionssekretær

Mette Sloth Hedegaard

Kontoruddannet på Grundfos og har efterfølgende taget bl.a. en merkonomuddannelse i kommunikation og formidling og er påbegyndt en diplom i kommunikation fra DMJX.

Det bedste ved at arbejde i ministeriet er den ihærdighed mine kolleger og jeg deler efter at gøre vores bedste – ikke for en bundlinjes skyld, men fordi der er et større formål med selv den mindste opgave i et ministerie.

Hvad består dit job af?

Jeg er direktionssekretær for to direktører og varetager ud over kalenderstyring og øvrige almindelige sekretæropgaver også forskellige specialistopgaver. Herunder bl.a. planlægning og facilitering af interne kurser samt koordinering af seminarer og konferencer. Min hverdag indeholder en meget varieret opgaveportefølje.

Hvorfor valgte du i sin tid at søge ind i Erhvervsministeriet?

Jeg har en længere karriere som chefsekretær bag mig, hvoraf de seneste syv år var i offentligt regi. Jeg følte, det var på tide at prøve kræfter med et andet område. Og da jeg er fascineret af den politisk styrede organisation, hvor retning og dagsorden hele tiden kan ændre sig, var jeg nødt til at søge stillingen, da jeg så opslaget. Og heldigvis blev jeg ansat!

Hvad er det bedste at arbejde i Erhvervsministeriet?

Det er den ihærdighed mine kolleger og jeg deler efter at gøre vores bedste – ikke for en bundlinjes skyld, men fordi der er et større formål med selv den mindste opgave i et ministerie.

Hvad ser du frem til, når du møder på arbejde, og hvornår er dine arbejdsdage bedst?

Jeg ser frem til den gode og professionelle stemning med en behagelig og let omgangstone – selv når der er mest travlt.

Hvad er du mest stolt ved i dit arbejde?

Det arbejde vi laver gør en reel forskel. Mine kollegers arbejde er det, folk taler om ved middagsbordet, og jeg synes, jeg er omgivet af nogle meget dygtige mennesker.