Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Organisation

Erhvervsministeriets styrelser og statslige virksomheder

Mere om organisationen

Departementets organisation

I departementet er der fire faglige områder. Området for samfundsøkonomi, konkurrenceevne og digitalisering. Området for erhvervs regulering og internationale forhold. Området for finansiel sektor og vækstkapital. Og området for erhvervspolitik og planlægning. Ledelsessekretariatet understøtter ledelsen med ministerbetjening og kommunikation.

Arbejdsprogram 2019

2018 var et godt år for dansk økonomi – det økonomiske opsving tog fart og beskæftigelsen og velstanden har aldrig været højere. Det er et godt udgangspunkt for at skabe nye erhvervsmuligheder på de globale markeder, og til at prøve kræfter med nye digitale forretningsmodeller. Det vil Erhvervsministeriet understøtte i 2019.

Mission, vision og værdier

Det er Erhvervsministeriets mission at skabe konkurrencedygtige og innovative vækstvilkår. Vores vision er at opnå Europas bedste rammer for at udvikle og drive virksomhed.

Styring og strategi

Erhvervsministeriet er organiseret som en koncern. Koncernstyringen omfatter en række fælles mål, strategier og politikker.

Belønningsmedaljer

Indstilling til Dronningens Fortjenstmedalje og Den Kongelige Belønningsmedalje.

Retningslinjer for aktiv information

På baggrund af offentlighedslovens regler om forvaltningsmyndigheders aktive informationspligt har Erhvervsministeriet fastsat følgende retningslinjer for aktiv information.