Katrine Winding bliver ny direktør for Erhvervsstyrelsen

24-10-2017
Nyhed

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har udpeget ny direktør for Erhvervsstyrelsen.

Det bliver den 45-årige cand.scient.pol. Katrine Winding, der skal afløse Betina Hagerup som direktør i Erhvervsstyrelsen. Katrine Winding har solid ledererfaring fra både Erhvervsministeriets departement samt Erhvervsstyrelsen, hvor hun senest har været ansat som vicedirektør siden 2014. Den nye direktør er udpeget af erhvervsministeren og tiltræder stillingen den 1. november 2017.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen:

”Det glæder mig meget, at Katrine Winding har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Erhvervsstyrelsen. Med hendes solide baggrund og ledererfaring er jeg overbevist om, at hun er den rette person til at videreføre og udvikle Erhvervsstyrelsens vigtige arbejde.”

Tiltrædende direktør Katrine Winding:                                 

”Jeg glæder mig meget til at tiltræde som direktør i Erhvervsstyrelsen. Det bliver uden tvivl en spændende og udfordrende tid jeg kan se frem til, men jeg føler mig godt rustet og er sikker på, at vi ved fælles styrket indsats kan imødegå de fremtidige udfordringer til gavn for dansk erhvervsliv.”

Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe de bedste rammer for virksomhedernes vækst og udvikling i hele Danmark. Erhvervsstyrelsen har en bred opgaveportefølje, der blandt andet dækker over at:

  • levere en effektiv, professionel og digital erhvervsservice til virksomhederne,
  • udvikle og håndhæve enkel og effektiv erhvervsregulering, herunder selskabs- og fondslovgivning,
  • styrke rammerne for digital vækst og
  • gode rammer for udvikling i hele Danmark.

Det sker fra styrelsens enheder i København, Nykøbing Falster og Silkeborg.

Pressekontakt: Pressechef René Gyldensten – tlf.: 91 33 70 15.