Teknisk briefing for journalister vedr. aftale om erstatning til minkavlere

25-01-2021
Nyhed

Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået en aftale, som sikrer fuld erstatning og omstillingshjælp til minkavlere og følgeerhverv. I forlængelse af den indgåede aftale vil der for journalister være mulighed for at deltage i en online, teknisk gennemgang af aftalen hos Erhvervsministeriet.

Med dagens aftale er regeringen sammen med et bredt flertal i Folketinget bestående af Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Liberal Alliance enige om erstatningen til minkavlere og minkafhængige følgeerhverv, der ikke umiddelbart kan omstilles til anden produktion.

I forlængelse af den indgåede aftale afholder Erhvervsministeriet i samarbejde med Fødevareministeriet teknisk briefing om aftalens elementer tirsdag den 26. januar fra klokken 13:00-13:45.

Mødet er kun tilgængeligt for journalister og vil foregå via Skype. Hvis du ønsker at deltage i den tekniske gennemgang af aftalen, bedes du sende en mail til Andreas Beck (), hvor du oplyser navn og medie. Du vil derefter modtage et personligt link til mødet.

Tilmeldingsfrist er klokken 12:00 tirsdag.

Læs mere om aftalen her.

 

For yderligere kontakt:

Erhvervsministeriet pressetelefon, 91 33 70 07.