Job og karriere

Se alle ledige stillinger i Erhvervsministeriets koncern og læs mere om karrieremulighederne i ministeriet.

Ledige stillinger

Her er alle ledige stillinger i Erhvervsministeriets koncern. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi bruger et elektronisk rekrutteringssystem, hvor dine oplysninger og cv bliver gemt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Departementet som arbejdsplads

De resultater, vi skaber i departementet, gør en forskel. Når vi skriver love, laver økonomiske analyser eller policy lægger vi vægt på kvalitet. Vi er stolte over at være en del af et ministerium med central betydning for virksomheder, borgere og den fremtidige vækst.

Karriere og kompetenceudvikling

Som ansat i Erhvervsministeriets koncern har du hele ministerområdet som ansættelsesområde. Det betyder, at du har gode muligheder for at rokere internt og på den måde udvikle dig både personligt og fagligt inden for specialiserede områder i koncernens departement eller styrelser.

Mød medarbejderne

Som medarbejder i departementet kan du selv være med til at præge din karriereudvikling. Du er tæt på politiske beslutningsprocesser og har mulighed for god variation i dine arbejdsopgaver. Du kan skabe et stærkt netværk til virksomheder, interesseorganisationer, andre ministerier og styrelser både i og uden for Erhvervsministeriets koncern. Se filmen og læs om medarbejderne.

Vi tilbyder

Erhvervsministeriets departement ligger i Slotholmsgade 10-12. Det er fem minutters gang fra Kongens Nytorv, tæt på offentlig transport og med parkeringsmuligheder for vores medarbejdere. Herfra kan man gå tørskoet over i Folketinget. Vi prioriterer optimale rammer og har mange faglige og sociale arrangementer.

Fra ansøgning til ansættelse

At blive ansat i Erhvervsministeriets departement er en proces, hvor vi skal lære hinanden bedst muligt at kende.

Tema